Ontstaan nedersieraden

”Het doel van Nedersieraden is om Nederlandse artiesten van sieraden een platform te geven om hangemaakte werken online aan te bieden”.

Nedersieraden is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bedrijf uit Zwolle dat op hun website handgemaakte sieraden als hangers, oorbellen en geluksboompjes aanbiedt. De reden dat wij dit bedrijf zijn opgestart is dat we merkten dat er veel artiesten zijn die het maken van sieraden als hobby zien en het lastig vinden om de sieraden daadwerkelijk bij klanten te krijgen. In het opzetten van een (online) verkoop punt gaat uiteraard veel tijd, kosten en moeite zitten. Artiesten die het maken van sieraden hoofdzakelijk als hobby zien en vooral hun kosten willen dekken kunnen dit als vervelende opgave zien of vinden de ‘financiële’ kant niet eens leuk. 

Om deze zorgen van de artiesten weg te nemen is Nedersieraden opgericht. Bij het bedenken van onze naam dachten we vooral aan waar de artiesten waar we mee samen willen werken en welke doelgroep we hebben. De artiesten waar we mee samenwerken zijn Nederlands net als de klanten. Door Neder van Nederland toe te voegen met sieraden ontstond Nedersieraden.